vrijdag 19 oktober 2012

vervelen is er niet bij

Het groot onderhoud is achter de rug. Het resultaat is mooi en het leven begint weer zijn normale vormen aan te nemen. Ervaringen opgedaan tijdens deze periode dienen ook als gespreksstof in ons( bewogo) overleg met Mozaïek Wonen.Hierbij verwoorden wij dan uiteraard ook de ervaringen van andere huurders waarvan wij de ervaringen hebben meegekregen. De thema avond die door Mozaïek belegd was op 19 september en waarvoor alle voorzitters van de bewoners commissies ook waren uitgenodigd heb ik ervaren als positief. Vele goede intenties zijn uitgesproken, nu zien wanneer deze intenties tot beleid gemaakt worden. Uiteraard houden wij de vinger aan de pols. In ons beleidsplan 2012 / 2013 staan een aantal onderwerpen waar wij in overleg met Mozaïek meer aandacht aan willen geven. Inmiddels hebben wij hiervoor een tijdpad voorgesteld wanneer deze onderwerpen aan de orde komen.
De studiedag die de "koepel" had stond in het teken van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en Duurzaamheid. We hebben een drietal projecten bezocht die zeer de moeite waard waren. Geïnteresseerd wat we gezien hebben? Kijk dan bijvoorbeeld eens op klarenstraat of kersentuin  of waterrijk .
In het bestuur oriënteren we ons ook op het onderwerp zonne energie en op de vraag in hoeverre onze corporatie mogelijkheden ziet om hier ruimte voor te bieden. Wilt u met ons meedenken in bijvoorbeeld een werkgroepje of anderszins laat dit dan weten. Ons mailadres vind u op onze site .

Eric van Vught

Geen opmerkingen:

Een reactie posten